5 SIMPLE TECHNIQUES FOR گیاه اسپند

5 Simple Techniques For گیاه اسپند

5 Simple Techniques For گیاه اسپند

Blog Article

(طبقه‌بندی‌نشده): آوندداران (طبقه‌بندی‌نشده): گیاهان گلدار (طبقه‌بندی‌نشده): دولپه‌ای‌های نو (طبقه‌بندی‌نشده): رزیدها

مصرف منظم روزانه ۱ تا ۲ فنجان دمنوش گیاهی اسپند به کاهش سفت شدن ماهیچه‌ها، تسکین درد مفاصل و کاهش التهاب ناشی از آرتریت کمک می‌کند.

روغن اسپند همچنین یک روغن بسیار قوی برای کاهش دردهای عضلانی و مفصلی محسوب می‌شود.

تنظیم هورمون‌های جنسی از دیگر فواید اسپند محسوب می‌شود. به همین دلیل از این گیاه می‌توان برای تنظیم قاعدگی نیز استفاده کرد.

شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیت‌ها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.

آلکالوییدهای بتاکاربولین درون اسفند با مهار کردن آنزیم مونوآمین اکسیداز باعث می‌شوند تا دی‌ام‌تی در مصرف خوراکی نیز اثر خود را نمایان کند.

حتما بخوانید: چرا خواب ناکافی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش می‌دهد؟ طرز تهیه کتلت عدس گیاهی؛ خوشمزه و بدون روغن پارادوکس عجیب!

بهبود خواب: رایحه آرامش‌بخش این دو ماده می‌تواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.

از زمان‌های قدیم اسپند یک داروی دفع‌کننده سموم قوی شناخته می‌شده است در حال حاضر نیز در شرکت‌های دارویی برای ساخت انواع سم از این محصول استفاده می‌شود.

اختلالات هورمونی مهم‌ترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها است. افرادی که سطح هورمون‌هایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد موهای زائد و ... را تجربه خواهند کرد.

دانه‌های اسپند، خاصیت ضد التهابی دارند. از این خاصیت اسپند می‌توان به عنوان داروی مسکنی طبیعی برای رفع درد سیاتیک استفاده کرد.

در طب سنتی، طبع اسپند را گرم و خشک معرفی کرده‌اند. از این رو اغلب توصیه می‌شود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.

تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

از آنجا که خوردن آن باعث بیمار check here یا تلف شدن دام می‌شود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته می‌شود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.

Report this page